Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Γ. Νικητιάδη στη Κάρπαθο
Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων για θέματα που αφορούν στον τουρισμό του νησιού

Επίσκεψη του Γ. Νικητιάδη στη Κάρπαθο

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης εκπροσώπησε τη Κυβέρνηση στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκε χθες στη Κάρπαθο. Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Νικητιάδης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Κυβέρνησης…

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης εκπροσώπησε τη Κυβέρνηση στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη<...> που πραγματοποιήθηκε χθες στη Κάρπαθο. Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Νικητιάδης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Κυβέρνησης, ενώ σε ομιλία του αναφέρθηκε στις αξίες της αυταπάρνησης, αυτοθυσίας, φιλοπατρίας, που εκφράστηκαν με τον ηρωικό θάνατο του σμηναγού.

Στη τελετή παραβρέθηκαν ο αρχηγός της αεροπορίας Αντιπτέραρχος Κλόκοζας Βασίλης, ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Νακόπουλος Γεώργιος, o Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Βελεγράκης Κωνσταντίνος, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουρουπάκη Ευαγγελία και Κασάρας Γεώργιος, της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής, οι δήμαρχοι Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης και Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και άλλοι.

Ο κ. Νικητιάδης με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Κάρπαθο, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού και συζήτησε θέματα που αφορούν στον τουρισμό και την ανάπτυξη του νησιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024