Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Γεώργιου Πουσσαίου στην Γκουανγκζού
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Επίσκεψη του Γεώργιου Πουσσαίου στην Γκουανγκζού

Η προώθηση της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κίνας ήταν στο επίκεντρο συνομιλιών σε συναντήσεις που είχε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Γεώργιος Πουσσαίος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Γκουανγκτζού…

Η προώθηση της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κίνας ήταν στο επίκεντρο συνομιλιών σε συναντήσεις που είχε ο γενικός γραμματέας<...> Τουρισμού κ. Γεώργιος Πουσσαίος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Γκουανγκτζού.

Ο κ. Πουσσαίος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Γραφείου Τουρισμού της Επαρχίας Γκουανγκντόνγκ κ. Mei Qijie, με τον οποίο συζήτησαν θέματα τουρισμού.

Επίσης ο γενικός γραμματέας Τουρισμού, στο πλαίσιο των επαφών του συναντήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος με γενικούς διευθυντές Τουριστικών Γραφείων, τα οποία διοργανώνουν εκδρομές στην Ελλάδα. Κατά τη συνάντηση ο κ. Πουσσαίος ενημέρωσε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις δυνατότητες διακοπών στη χώρα μας 52 εβδομάδες το χρόνο. Από τους εκπροσώπους των πρακτορείων επισημάνθηκε η ανάγκη ενημέρωσης για περισσότερους τουριστικούς προορισμούς πέρα των ήδη γνωστών και ζητήθηκε να εκτυπωθούν και κυκλοφορήσουν έντυπα στα κινέζικα με χρήσιμες πληροφορίες για τους κινέζους τουρίστες.

Ο κ. Πουσσαίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γκουανγκτζού, συναντήθηκε επίσης με τον διευθυντή του γραφείου τουρισμού του Δήμου της πόλης κ. Zhu Li και επισκέφτηκε την έκθεση βιβλίου Nanguo Book Fair, στην οποία από ελληνικής πλευράς μετείχε ο κ. Ευγένιος Τριβιζάς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024