Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη του Κ. Καραμανλή στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης
Για μουσείο-κόσμημα μίλησε ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα επίσημα εγκαίνια του νέου Μουσείου της…

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο κ. Καραμανλής έκανε<…> την ακόλουθη δήλωση:

“Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα επίσημα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ενημερώθηκα από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Σαμαρά, και τον επικεφαλής του Μουσείου καθηγητή κ. Παντερμαλή για τις εργασίες που γίνονται ώστε το Μουσείο να είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του.

Στους Έλληνες φορολογούμενους που χρηματοδότησαν αυτό το πολύ μεγάλο έργο, παραδίδουμε ένα μουσείο-κόσμημα, ένα πραγματικά υπερσύγχρονο κέντρο παιδείας και πολιτισμού.

Στα εκατομμύρια των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που θα επισκεφθούν την Ακρόπολη και το νέο της Μουσείο, στέλνουμε το μήνυμα ότι οι σύγχρονοι Έλληνες, έμπρακτα, με έργα, τιμούμε την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Την ελληνική ιστορία, τον ελληνικό πολιτισμό, που είναι από τους βασικότερους, τους πιο σημαντικούς πυλώνες του παγκόσμιου πολιτισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023