Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπίσκεψη του Κ. Μαρκόπουλου σε έξι αμερικανικές πολιτείες-στόχους για τον ελληνικό τουρισμό
Συνάντηση του υπουργού με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα

Επίσκεψη του Κ. Μαρκόπουλου σε έξι αμερικανικές πολιτείες-στόχους για τον ελληνικό τουρισμό

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε χθες με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Daniel Speckhard, στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τις προοπτικές…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε χθες με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Daniel Speckhard, στο<...> Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τις προοπτικές του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, σε μία παγκόσμια οικονομική συγκυρία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι άριστες, γεγονός που επισημάνθηκε εμφατικά στη συζήτηση. Ο κ. Μαρκόπουλος, στο πλαίσιο της προβολής της Ελλάδος ειδικά στις ΗΠΑ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε έξι Πολιτείες – στόχους για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου όσον αφορά στις εκτιμήσεις για την τουριστική κίνηση από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα το τρέχον έτος, δήλωσε: “Όπως σε όλο στον κόσμο έτσι και στις Ηνωμένες Πολιτείες η ανασφάλεια των πολιτών οδηγεί πίσω χρονολογικά τις δεσμεύσεις και τις κρατήσεις των πολιτών σε σχέση με τις διακοπές. Για αυτό το λόγο και η προβολή μας θα έλεγα ότι `κουμπώνει`, προσαρμόζεται σε αυτό το σκηνικό της παγκόσμιας ανασφάλειας, με στόχο να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Έχουμε δεσμευτεί ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα αγωνιζόμαστε για τον τουριστικό μας τομέα”.

Ο κ. Μαρκόπουλος συναντήθηκε ακόμη με το Γάλλο Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Cristophe Farnaud, με αντικείμενο τη συνεργασία των δύο χωρών για ζητήματα τουρισμού, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση και με το προεδρείο του ΣΕΤΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024