Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού και Φαλήρου
Παρών και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού και Φαλήρου

Ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο, Josep Acebillio, επισκέφθηκε χθες τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού…

Ο πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Πολιτισμού και<...> Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο, Josep Acebillio, επισκέφθηκε χθες τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού και Φαλήρου.

Μετά την επίσκεψη, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα, προκειμένου να αξιοποιηθεί μια τεράστια επένδυση του Ελληνικού λαού και να αξιοποιηθεί όλος ο πλούτος και η περιουσία του ελληνικού λαού, ώστε να απελευθερώσουμε την Αττική. Να ανοίξει προς τη θάλασσα, να διαμορφωθούν χώροι αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού, πρασίνου, χώροι όπου ο πολίτης να αισθάνεται καθημερινά ότι πράγματι έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, η δυνατότητα συμμετοχής, η δυνατότητα ανάπτυξης, εκπαίδευσης και πολιτισμού, για όλους.

Είναι βασικά δικαιώματα, θεωρώ και αυτονόητα δικαιώματα κι έχουμε τεράστιες δυνατότητες, που δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιηθεί. Εμείς θα αξιοποιήσουμε σωστά αυτή την περιουσία, ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024