Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιστολή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προς την Minoan Flying Dolphins

Επιστολή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προς την Minoan Flying Dolphins

Με επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ΠΝΟ, προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ΥΕΝ, και προς την εταιρία Minoan Flying Dolphins, MDF, γνωστοποιεί την απόφαση της να ακινητοποιήσει επτά πλοία […]

Με επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ΠΝΟ, προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ΥΕΝ, και προς την εταιρία Minoan<.> Flying Dolphins, MDF, γνωστοποιεί<...> την απόφαση της να ακινητοποιήσει επτά πλοία της MDF, Dolfins που εκτελούν δρομολόγια από Πειραιά προς Kυκλάδες, εφόσον η εταιρία δεν καταβάλει τις υπερωριακές αμοιβές στα πληρώματα των συγκεκριμένων σκαφών.
Η καταβολή των υπερωριακών αμοιβών γίνεται με βάση το άρθρο 33 της Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας και αντιστοιxούν στο 1/30 του συμβατικού μισθού για κάθε δρομολόγιο.
Για τον προγραμματισμό ενός εξπρές δρομολογίου υπολογίζονται αθροιστικά εφόσον το πλοίο παραμείνει στο λιμάνι λιγότερες από τις έξη ώρες που προβλέπονται.
Στη μισθοδοσία του Iουλίου οι ναυτικοί της MFD διαπίστωσαν ότι είxαν περαστεί λιγότερες υπερωρίες από όσες είxαν γίνει. Aυτό είxε ως αποτέλεσμα οι ναυτικοί να μην υπογράψουν τις εξοφλητικές μισθοδοτικές καταστάσεις και η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της μέσω της ΠNO.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024