Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχημένη η παρουσία των Ιονίων Νήσων στην Philoxenia

Επιτυχημένη η παρουσία των Ιονίων Νήσων στην Philoxenia

Επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου, οι εκπρόσωποι της περιοχής. Κατά τη […]

Επιτυχημένη χαρακτηρίζουν την παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε<...> στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου, οι εκπρόσωποι της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε μια πλήρης και ολοκληρωμένη παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των Ιονίων ενώ προβλήθηκε το προσφάτως βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Περιφέρειας στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικού Ντοκιμαντέρ.

Η παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνοδεύτηκε από θετικά σχόλια σε ό,τι αφορά στη διοργάνωση, την αισθητική του περιπτέρου και το επίπεδο εξυπηρέτησης των επισκεπτών στους οποίους διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

Στόχος της Περιφέρειας ήταν να προτρέψει τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας να επισκεφθούν τα Ιόνια Νησιά τα οποία βρίσκονται πλέον «πιο κοντά» στην υπόλοιπη Ελλάδα χάρη στην Εγνατία Οδό, την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου, την υπό εξέλιξη ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου και την αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Κέρκυρας – Λευκάδας – Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων επισκέφθηκαν πάνω από 15.000 άτομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024