Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχής η Synergassia στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Πάνω από 1.300 κατΆιδίαν συναντήσεις 100 εκπροσώπων επιχειρήσεων με 40 διπλωμάτες

Επιτυχής η Synergassia στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Invest in Greece συνδιοργάνωσε με την νέα αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με τη συνδρομή των οικείων Επιμελητηρίων, επιχειρηματική επίσκεψη στην Πελοπόννησο, από 16 έως και 20 Μαρτίου 2011, για […]

Η Invest in Greece συνδιοργάνωσε με την νέα αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με τη συνδρομή των οικείων Επιμελητηρίων, επιχειρηματική επίσκεψη στην Πελοπόννησο<...>, από 16 έως και 20 Μαρτίου 2011, για Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους ξένων Πρεσβειών. Το πρόγραμμα “Synergassia” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν το πρώτο μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη και της δημιουργίας του νέου διοικητικού χάρτη της χώρας. Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώνοντας τον αναπτυξιακό στόχο της καταγραφής των επενδυτικών ευκαιριών της περιοχής και προβολής τους στην παγκόσμια επενδυτική αγορά.

Το συνεδριακό κομμάτι της αποστολής, περιελάμβανε ομιλίες και χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, της διοίκησης της Invest in Greece, και των κ.κ. Ν. Κανελλόπουλου (ΕΟΤ), Α. Χολέβα (ΟΠΕ) και Β. Λάζαρη (ΟΑΕΠ).
Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τέλος, έκαναν αρκετοί επιχειρηματίες και επενδυτές με σημαντικό έργο στην περιοχή, αλλά και ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τίμησε την αποστολή με την παρουσία του στις 18 Μαρτίου, για να ενημερώσει διεξοδικά τους ξένους διπλωμάτες για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου και τον νέο Επενδυτικό Νόμο.

Παράλληλα, το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα του Synergassia της Invest in Greece στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, περιελάμβανε επιτόπιες επισκέψεις σε πρότυπες επιχειρηματικές μονάδες, βιομηχανίες και συνεταιρισμούς, ξενάγηση σε πολιτιστικά μνημεία και τόπους και φυσικά περισσότερες από 1.300 κατΆιδίαν συναντήσεις 100 περίπου εκπροσώπων επιχειρήσεων από όλους τους νομούς με τους 40 διπλωμάτες που ακολούθησαν την πενθήμερη αποστολή.

Οι ξένοι Πρέσβεις και διπλωμάτες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους από το οδοιπορικό τους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Γνώρισαν και γεύτηκαν τοπικά προϊόντα, αντάλλαξαν πολύ χρήσιμες πληροφορίες με τους επιχειρηματίες, τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων και τους αιρετούς άρχοντες της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό, άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας με μία ακόμη Περιφέρεια της Ελλάδας που έχει να επιδείξει πολλά και να συνεισφέρει στην ανάταση της εθνικής οικονομίας.

Την αποστολή Synergassia στην Πελοπόννησο ακολούθησαν διπλωμάτες των εξής χωρών: Αίγυπτος, Αυστρία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βραζιλία, Βρετανία, Γαλλία, Ινδία, Ισπανία, Καναδάς, Κίνα, Κορέα, Κούβα, Κουβέιτ, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μεξικό, Μολδαβία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τυνησία, Φιλανδία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024