Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση προς Αβραμόπουλο σχετικά με τη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ

Ερώτηση προς Αβραμόπουλο σχετικά με τη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ

Ερώτηση στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την τουριστική καμπάνια διαφήμισης του ΕΟΤ, κατέθεσε χτες στη Βουλή η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ροδούλα Ζήση. Ειδικότερα, στην ερώτηση της η κ. Ζήση αναφέρονται τα ακόλουθα…

Ερώτηση στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την τουριστική καμπάνια διαφήμισης του ΕΟΤ,<...>κατέθεσε χτες στη Βουλή η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ροδούλα Ζήση. Ειδικότερα, στην ερώτηση της η κ. Ζήση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Είναι λυπηρό, αλλά αναγκαίο να ασχολείται κανείς καθημερινά με τα λάθη, τις παραλείψεις και αστοχίες της τουριστικής καμπάνιας διαφήμισης του ΕΟΤ. Μετά την άστοχη μεταολυμπιακή καμπάνια για…. να έρθουν οι ξένοι στους Ολυμπιακούς τον Οκτώβριο, την Αγγλική διαφήμιση… στο Βέλγιο, την Γερμανική… στην Γενεύη, πρόσφατη διαφήμιση στην έγκυρη αγγλική εφημερίδα `Financial Times` στις 21/6/2005 δυστυχώς αποδεικνύει ότι οι τρεις διαφημιστικές εταιρίες δεν κάνουν την δουλειά τους ή δεν υπάρχει κανείς έλεγχος.

Συγκεκριμένα, στην σχετική ολοσέλιδη διαφήμιση στη σελίδα 6 του αφιερώματος στην Ελλάδα, ο ΕΟΤ διαφημίζεται με το γνωστό `Live your myth in Greece`, προτρέποντας τους Λονδρέζους να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από το τοπικό Γραφείο ΕΟΤ, για το οποίο όμως δίνεται η διεύθυνση του Γραφείου ΕΟΤ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ήδη ακούστηκαν τα ειρωνικά σχόλια.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  1. Μετά τόσα συνεχή λάθη πιστεύει ακόμα ότι οι τρεις διαφημιστικές εταιρίες, που εκπονούν τις σχετικές αφίσες, καταχωρήσεις κάνουν σωστά την δουλειά τους;

  2. Σε ποια μέτρα έχει προχωρήσει, ώστε να μη γελοιοποιείται καθημερινά η χώρα;
  3. Γιατί, αφού οι τουρίστες από Αγγλία είναι ο βασικός κορμός της τουριστικής κίνησης και έχει ο ΕΟΤ γραφεία στο Λονδίνο, τους παραπέμπει στον Ουρανοξύστη στο Γραφείο Νέας Υόρκης στην Πέμπτη Λεωφόρο;

  4. Πόσα Site έχει ο επίσημος ΕΟΤ; Διότι στην καταχώρηση αυτή διαφημίζει το γνωστό www.gnto και ένα άλλο www.greektourism.com.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024