Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦωτογραφικό λεύκωμα για την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ
Από τις Εκδόσεις Κέρκυρα

Φωτογραφικό λεύκωμα για την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) παρέχει την ευγενική υποστήριξή του στην έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος του Ανδρέα Σμαραγδή “Μαγική Ελλάδα”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέρκυρα. “Όπου και να ταξιδέψω […]

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) παρέχει την ευγενική υποστήριξή του στην έκδοση του<...> φωτογραφικού λευκώματος του Ανδρέα Σμαραγδή “Μαγική Ελλάδα”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέρκυρα. “Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει”, έγραφε ο Νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης. Οι φωτογραφίες του Ανδρέα Σμαραγδή λειτουργούν ως βάλσαμο για την πληγή αυτή, διαφυλάσσοντας την εικόνα ενός αγαπημένου τοπίου και δίνοντας μια γεύση αυτού που ο φωτογράφος αποκαλεί “μαγεία ενός μέρους”. Το βιβλίο “Μαγική Ελλάδα” έχει ως σκοπό να προσκαλέσει τον αναγνώστη σε μια περιήγηση στις σελίδες του αλλά και σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά. Ένα λεύκωμα σπονδυλωτό για την Ελλάδα, με κείμενα από την Ελένη Γκέιτζ και με τις ενότητες: “Μεσ`τα νερά”, “Επί Ξηράς”, “Κάτω απτο θόλο τ`ουρανού”, “Προσεγγίζοντας το Θείο” και “Μαζί με τους Ντόπιους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024