Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓαλάζιες ακτές στα Ιόνια Νησιά

Γαλάζιες ακτές στα Ιόνια Νησιά

Επίγειος παράδεισος για τους κολυμβητές αποδεικνύονται τα Ιόνια Νησιά, τα οποία διαθέτουν σαράντα δυο βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές. Στην Κέρκυρα οι ακτές που έχουν βραβευτεί είναι: το Κομμένο, το […]

Επίγειος παράδεισος για τους κολυμβητές αποδεικνύονται τα Ιόνια Νησιά, τα οποία διαθέτουν σαράντα δυο βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές<...>.

Στην Κέρκυρα οι ακτές που έχουν βραβευτεί είναι: το Κομμένο, το Κοντόκαλι, η Δασιά, ο Ύψος, το Μπαρμπάτι, η Περίθεια, ο Αλμυρός, ο Απράος, ο Αγ. Γεώργιος, οι Καλαμιώνες, η Κερασιά, το Αυλάκι, το Νησάκι, Γιμάρι, το Canal d’ Amour, ο Αριλιάς, ο Αγ. Στέφανος, το Σιδάρι, οι Έρμονες, η Γλυφάδα, ο Κοντόγιαλος, οι Μπενίτσες, ο Αγ. Γεώργιος στο Δήμο Κορισιών, η Μαραθιά, ο Aγ. Ματθαίος και ο Αγ. Ιωάννης Στρογγύλης.

Στη Λευκάδα έχουν βραβευτεί η Γύρα και οι Μύλοι στον Αγ. Ιωάννη και στην Κεφαλονιά οι ακτές: Μακρύς Γιαλός, Πλατύς Γιαλός, Σκάλι, Αγ. Βαρβάρα, Αράγια, Ξί, Αντίσαμος, Λούρδας και Μύρτος.

Στην Ιθάκη ξεχώρισε η ακτή Δεξιά και στη Ζάκυνθο η ακτή Ζάκυνθος και η ακτή Τσιλιβή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ακτές Μύρτος, Πόρτο Κατσίκι και Κάθισμα συγκαταλέγονται, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των τουριστών, στις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023