Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓια άνιση μεταχείριση Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών κάνει λόγο ο βουλευτής Αχαΐας Μπεκίρης

Για άνιση μεταχείριση Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών κάνει λόγο ο βουλευτής Αχαΐας Μπεκίρης

Για άνιση μεταχείριση από τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες των Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών, όσον αφορά στις τιμές,κάνει λόγο σε ερώτηση του προς τους βουλευτές Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Σιούφα […]

Για άνιση μεταχείριση από τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες των Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών, όσον αφορά στις τιμές,<...>κάνει λόγο σε ερώτηση του προς τους βουλευτές Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Σιούφα και Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Μπεκίρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`, “για το ίδιο ξενοδοχείο, εάν πάρει ως ξένος θα του πουν μια συγκεκριμένη τιμή, ενώ εάν πάρει ως Έλληνας μπορεί να του ζητήσουν και το διπλάσιο ποσό”.

“Επειδή το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό και επειδή ο εσωτερικός τουρισμός είναι ένας τομέας που χρειάζεται ενίσχυση” όπως επισημαίνει, ερωτά τους κύριους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν, προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να μην αναγκάζονται να παριστάνουν τους αλλοδαπούς για να γνωρίσουν την Ελλάδα σε προσιτές τιμές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023