Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΓια πρώτη φορά συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση ΟΤΜ της Ινδίας
Εκθέσεις

Για πρώτη φορά συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση ΟΤΜ της Ινδίας

Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας και θα παραστεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά βρίσκεται σήμερα στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ.

Η υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας και θα παραστεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας που έχει προγραμματίσει ο ΕΟΤ.

Στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ΟΤΜ παρέστη ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Η συμμετοχή στην έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανοίγματος νέων αγορών, και αποτελεί  το πρώτο βήμα  για την υλοποίηση του σχεδιασμού για την στοχευμένη προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Ινδία ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο και για  την ενίσχυση των προοπτικών για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών ταξιδιωτικών δαπανών. Προηγήθηκαν συστηματικές επαφές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της διοίκησης του ΕΟΤ  στο εξωτερικό με  μεγάλους tour operators, διεθνείς αερομεταφορείς και opinion leaders του τουρισμού.

Ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο  153 τ.μ. με συνεκθέτες τον ΗΑΤΤΑ, Tour Operators και αλυσίδες ξενοδοχείων καθώς και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καβάλας, “Δημωφέλεια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023