Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓιάννης Σπάρτσης: Σημαντική αύξηση επισκεπτών καταγράφει τα τελευταία χρόνια ο Νομός Ημαθίας

Γιάννης Σπάρτσης: Σημαντική αύξηση επισκεπτών καταγράφει τα τελευταία χρόνια ο Νομός Ημαθίας

Στα αναπτυξιακά σχέδιά του για τον τουρισμό, στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, αλλά και τις προοπτικές για την επόμενη χρονιάμιλά στο TravelDailyNews ο κ. Γιάννης Σπάρτσης, Νομάρχης Ημαθίας. […]

Στα αναπτυξιακά σχέδιά του για τον τουρισμό, στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, αλλά και τις προοπτικές για την επόμενη χρονιά<...>μιλά στο TravelDailyNews ο κ. Γιάννης Σπάρτσης, Νομάρχης Ημαθίας.

“Η Ημαθία έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που δύσκολα συναντά κανείς συγκεντρωμένες σε μια περιοχή” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σπάρτσης. “Ο Αρχαιολογικός, ο Θρησκευτικός, ο Χειμερινός Τουρισμός, ο Αγροτουρισμός, ο Συνεδριακός, ο Οικοτουρισμός, ο Αθλητικός και Οινοποιητικός Τουρισμός, είναι οι μορφές τουρισμού που διαθέτουμε και στοχεύουμε να αναπτύξουμε με τη δημιουργία τόσο της αναγκαίας υποδομής και την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και με ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής τους” συμπλήρωσε.

“Οι προσπάθειες της Νομαρχίας”, όπως τόνισε ο κ. Σπάρτσης “κατευθύνονται στην αξιοποίηση όλων των υπαρχόντων προγραμμάτων, εθνικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη δημιουργία δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, για την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών και την υποβοήθηση των ιδιωτών για την ενασχόλησή τους με τον τουρισμό”.

Τέλος, όσον αφορά στην τουριστική κίνηση του Νομού Ημαθίας, ο Νομάρχης ανέφερε ότι “τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια σημαντική αύξηση επισκεπτών, που σε συνδυασμό με την αύξηση των κλινών και των υποδομών, θα οδηγήσει στην παραπέρα αύξηση του τουριστικού ρεύματος”.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Νομάρχη Ημαθίας στη στήλη `Συνέντευξη`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024