Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓκερέκου: Πρέπει να δώσουμε προς τα έξω τη σωστή διάσταση των πραγμάτων
Επίσκεψη στους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας

Γκερέκου: Πρέπει να δώσουμε προς τα έξω τη σωστή διάσταση των πραγμάτων

Επίσκεψη στους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό πραγματοποίησε η πολιτική εκπρόσωπος θεμάτων τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. `Αντζελα Γκερέκου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους των φορέων για την πορεία ανασυγκρότησης των περιοχών…

Επίσκεψη στους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό πραγματοποίησε η πολιτική εκπρόσωπος θεμάτων τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. `Αντζελα Γκερέκου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί<...>από τους εκπροσώπους των φορέων για την πορεία ανασυγκρότησης των περιοχών, που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές.

Η κα. Γκερέκου, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τις περιουσίες τους από το σεισμό, τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να συμπαρασταθεί στους πληγέντες με τρόπο ουσιαστικό, οργανωμένο και σε βάθος χρόνου και να μη θεωρήσει ότι εξάντλησε τις υποχρεώσεις της στην καταβολή των – ούτως ή άλλως ανεπαρκών – άμεσων επιδομάτων.

Ειδικές αναφορές πραγματοποίησε η κα. Γκερέκου, στο θέμα του Τουρισμού στις πληγείσες περιοχές, επισημαίνοντας το γεγονός πως ούτε το φυσικό περιβάλλον έχει αλλοιωθεί, ούτε οι τουριστικές υποδομές έχουν υποστεί μη αναστρέψιμες ζημιές. «Το μόνο που έχει πληγεί» τόνισε η κα. Γκερέκου, «είναι η τουριστική εικόνα των περιοχών αυτών. Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα, πριν ο ανταγωνισμός της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, εκμεταλλευθεί το γεγονός του σεισμού εις βάρος μας. Πρέπει να δώσουμε προς τα έξω τη σωστή διάσταση των πραγμάτων και να ενισχύσουμε ιδιαίτερα τις πληγείσες περιοχές. Γιατί αυτό δεν είναι θέμα μόνο της Αχαΐας ή της Ηλείας, αλλά θέμα ολόκληρου του Ελληνικού Τουρισμού».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024