Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ διαφορετικότητα βασικό στοιχείο του (τουριστικού) πολιτισμού μας
Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού Λέρου

Η διαφορετικότητα βασικό στοιχείο του (τουριστικού) πολιτισμού μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου) ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Χριστόδουλος Κοκκώνης, δήλωσε: “H Λέρος διαθέτει φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς για την προσέλκυση τουριστών. […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου) ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Χριστόδουλος Κοκκώνης,<...> δήλωσε:

“H Λέρος διαθέτει φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς για την προσέλκυση τουριστών. Επιπλέον, είναι ο τόπος του πολιτισμού και της ιστορίας. Ακόμη, η φιλοξενία και το ήπιο κλίμα συνθέτουν ένα ξεχωριστό τόπο που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του επισκέπτη. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μια σημαντική ώθηση στον τουρισμό του νησιού μας και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.
Για μας ο τουρισμός είναι σημαντικός μοχλός ανάπτυξης και στις επιδιώξεις μας είναι:
– Nα αποκτήσουμε τουρισμό υψηλής ποιότητας.
– Nα προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες.
– Nα αξιοποιήσουμε τις εκατοντάδες ευκαιρίες ανάπτυξης στον συγκεκριμένο τομέα με σεβασμό στο περιβάλλον.
– Nα προωθήσουμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Στην περιοχή μας και σ’όλο τον κόσμο ο τουρισμός βοηθά στο να συνυπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικούς πολιτισμούς, απόψεις, ιδέες, θρησκείες, συνήθειες σε μια παγκόσμια γιορτή. Η συνύπαρξη των ανθρώπων με τη διαφορετικότητα τους και ο σεβασμός στην άλλη άποψη είναι βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας. Όλοι μας επιθυμούμε ένα κόσμο ειρηνικό, ένα κόσμο αλληλεγγύης, όπου η διαφορετικότητα δε θα μας χωρίζει, αλλά θα είναι ένα στοιχείο αλληλοκατανόησης και συμφιλίωσης. Η φετινή μας<...> Παγκόσμια Γιορτή Τουρισμού είναι αφιερωμένη σ`αυτή τη διαφορετικότητα, γιατί ο ίδιος ο τουρισμός είναι ένα πλαίσιο που την αποδέχεται και την ενισχύει…”.

Τελειώνοντας, να προσθέσω ότι δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες του κράτους και των φορέων. Ο τουρισμός είναι
υπόθεση όλων μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024