Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ δυσφήμηση της Ο.Α. έχει ξεπεράσει τα όρια του προμελετημένου εγκλήματος
Κώστας Ήσυχος

Η δυσφήμηση της Ο.Α. έχει ξεπεράσει τα όρια του προμελετημένου εγκλήματος

“Σε Εκκαθάριση εν λειτουργία προχωρά εν κρυπτώ η κυβέρνηση εν μέσω τής θερινής περιόδου. Ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης αποκαλεί τη de facto συρρίκνωση «μη δυνατότητα να διευρύνει η ΟΑ […]

“Σε Εκκαθάριση εν λειτουργία προχωρά εν κρυπτώ η κυβέρνηση εν μέσω τής θερινής περιόδου. Ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης αποκαλεί τη de facto συρρίκνωση «μη δυνατότητα να διευρύνει η ΟΑ τον κύκλο εργασιών της». Πρόκειται<...>για χονδροειδέστατο ψέμα, αφού η κυβέρνηση έχει συρρικνώσει το στόλο της Ο.Α. κατά 6 αεροσκάφη από πέρσι, διατηρώντας το ίδιο δίκτυο!!!”. Υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Ήσυχος, μέλος ΚΠΕ του ΣΥΝ, σχετικά με τις νέες ακυρώσεις δρομολογίων της Ολυμπιακής.

Με την υπ. Αριθμών εσωτερική εγκύκλιο 241130/24/6/08 οι Διοικήσεις των Ολ. Αερογραμμών και Ολ. Αεροπορίας, ανέφερε, προχωρούν στις εξής ακυρώσεις δρομολογίων:


  • ΟΑ169 Αθήνα Φρανκφούρτη-Αθήνα σε καθημερινή βάση
  • ΟΑ 381 Αθήνα – Βουκουρέστι-Αθήνα για Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή
  • ΟΑ 343 Αθήνα – Ντουμπάι- Αθήνα για Πέμπτη
  • ΟΑ 906 Αθήνα – Θεσσαλονίκη- Αθήνα για Τέταρτη και Παρασκευή


“Η δυσφήμηση της Ο.Α. έχει ξεπεράσει τα όρια του προμελετημένου εγκλήματος”, κατά τον κ. Ήσυχο, αφού όπως πρόσθεσε “καθημερινά ακυρώνονται δρομολόγια με τεράστιες οικονομικές ζημιές για τον εθνικό αερομεταφορέα”.

“Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν”, συνέχισε “οι πλειοψηφίες ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στην ΟΣΠΑ ανακοινώνουν το σχεδιασμό δράσης τους για τον επόμενο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη! Η αξιωματική αντιπολίτευση, εγκλωβισμένη στις θεωρίες περί καλής ιδιωτικοποίησης, έχει πάθει αφωνία. Ο ΣΥΝ έγκαιρα με τον Πρόεδρό του προειδοποίησαν για τη μεθοδευμένη έλλειψη αεροσκαφών για τη θερινή περίοδο από τον Φλεβάρη του 2008”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024