Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ελλάδα προορισμός και μετά τους Ολυμπιακούς γράφει ο Ιαπωνικός Τύπος

Η Ελλάδα προορισμός και μετά τους Ολυμπιακούς γράφει ο Ιαπωνικός Τύπος

Τετρασέλιδη αρθρογραφία για την Ελλάδα, περιλαμβάνει το τεύχος Μαρτίου 2004 του μεγαλύτερου Ιαπωνικού ταξιδιωτικού επαγγελματικού περιοδικού Travel Journal, με τίτλο “Destination Round up GREECE”, και τη συνεργασία του ΕΟΤ. Η […]

Τετρασέλιδη αρθρογραφία για την Ελλάδα, περιλαμβάνει το τεύχος Μαρτίου 2004 του μεγαλύτερου Ιαπωνικού<...> ταξιδιωτικού επαγγελματικού περιοδικού Travel Journal, με τίτλο “Destination Round up GREECE”, και τη συνεργασία του ΕΟΤ.

Η δημοσιογράφος, κ. Kumazawa, η οποία επισκέφτηκε πρόσφατα τη χώρα μας, αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις του τουρισμού, των Ολυμπιακών μας Αγώνων, των έργων της Αθήνας και της Αρχαίας Ολυμπίας, κοιτίδας των Ολυμπιακών Αγώνων, καταλήγει ότι η Ελλάδα, αναμένεται, ως προορισμός ταξιδιού, όχι μόνο την περίοδο των Αγώνων, αλλά επίσης, την περίοδο μετά τους Ολυμπιακούς.

Παράλληλα ο ΕΟΤ προέβη σε δύο μικρές διαφημιστικές καταχωρίσεις, στις Αγγλόφωνες εφημερίδες Japan Times και Daily Yomiuri, φύλλα 25ης Μαρτίου, για την υποστήριξη της αρθρογραφίας για την Ελλάδα, επιμέλειας της Πρεσβείας της Ελλάδας, στην Ιαπωνία.

Κυκλοφόρησε, επίσης, το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού VIA, “on board magazine Airport Limousine”, 200.000 αντιτύπων, με επτασέλιδη αρθρογραφία, της σύγχρονης εικόνας, lifestyle της Αθήνας και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024