Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ελλάδα προβάλλεται σε Ελβετία και Κίνα

Η Ελλάδα προβάλλεται σε Ελβετία και Κίνα

Με αφιέρωμα 42 σελίδων για την Ελλάδα κυκλοφόρησε το διμηνιαίο περιοδικό (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου) Journal Aerzte Medico στην Ελβετία. Στο περιοδικό που κυκλοφορεί στη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα προβάλλονται […]

Με αφιέρωμα 42 σελίδων για την Ελλάδα κυκλοφόρησε το διμηνιαίο περιοδικό<...> (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου) Journal Aerzte Medico στην Ελβετία. Στο περιοδικό που κυκλοφορεί στη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα προβάλλονται η Αθήνα, οι Σποράδες και η Σαντορίνη, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά και στην ιστορία , την κουλτούρα και τη γαστρονομία των περιοχών αυτών, υπάρχουν δε προτάσεις για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.

Το Journal Aerzte Medico έχει 25.000 συνδρομητές στον ιατρικό κλάδο (ιατροί , οδοντίατροι, φαρμακοποιοί κ.α) και 450.000 αναγνώστες ανά τεύχος.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για προσέγγιση της κινεζικής αγοράς ο ΕΟΤ μετά το λεύκωμα για την Ελλάδα, που κυκλοφόρησε στην κινέζικη γλώσσα, προχώρησε στην μεταγλώττιση και δημιουργία ειδικού βίντεο, που παρουσιάζει την Ελλάδα στα κινέζικα. Το βίντεο το οποίο σύντομα θα γίνει και σε DVD θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του μηνός σε ειδική εκδήλωση.

Στόχος του ΕΟΤ είναι να προετοιμάσει με σταθερά βήματα τη διείσδυσή του στη μεγάλη αγορά της Κίνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024