Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού χορηγός στη στερέωση αρχαίου πύργου στην Κέα
Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού χορηγός στη στερέωση αρχαίου πύργου στην Κέα

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, έχοντας συναίσθηση της οξείας ανάγκης λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη του ακραία ετοιμόρροπου αρχαίου πύργου στην Αγία Μαρίνα Κέας, εκδήλωσε τη συγκινητική πρόθεση […]

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, έχοντας συναίσθηση της οξείας ανάγκης λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη του ακραία ετοιμόρροπου αρχαίου πύργου<...> στην Αγία Μαρίνα Κέας, εκδήλωσε τη συγκινητική πρόθεση οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειας στήριξής του, συντονίζοντας τις σχετικές ενέργειες πολυάριθμων δωρητών και αναδεικνύοντας την έμπρακτη ευαισθητοποίηση τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και ατόμων εκτός Κέας, που προσβλέπουν στη διάσωση του πύργου.

Η συγκεκριμένη πρόθεση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από 19-4-2011, με την υπογραφή σύμβασης πολιτιστικής χορηγίας από πλευράς της Ελληνικής Εταιρείας προς το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σύμβαση η Ελληνική Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να συνεισφέρει ως χορηγός στο έργο του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. και συγκεκριμένα στο έργο «Στερέωση αρχαίου πύργου Αγ. Μαρίνας Κέας», παρέχοντας τη δαπάνη της επίβλεψης της εφαρμογής της εγκεκριμένης από το Κ.Α.Σ. μελέτης «Στήριξης του αρχαίου πύργου στην Αγία Μαρίνα Κέας» μέχρι του μεικτού ποσού των τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.000,00 ¤).

Η Επιστημονική Επιτροπή «Συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων της Κέας» ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρεία για τη συμπαράστασή της στη δύσκολη προσπάθεια της στήριξης του αρχαίου πύργου της Αγ. Μαρίνας Κέας και προσβλέπει στη συμπαράσταση και στην έμπρακτη βοήθειά της σε όλη την διάρκεια του έργου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023