Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ελληνική τουριστική αγορά υποδέχεται την πρωτοβουλία 'Δώδεκα'
Τουριστική πολιτική

Η ελληνική τουριστική αγορά υποδέχεται την πρωτοβουλία 'Δώδεκα'

Το 'Δώδεκα' είναι μία δυναμική, καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Δώδεκα”. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί η ηγεσία του Υπουργείο Τουρισμού (χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία), εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και επαγγελματίες του κλάδου. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο κ. Noel Josephides, πρόεδρος του ΑΒΤΑ (UK’s Travel Association).

Το “Δώδεκα” είναι μία δυναμική, καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του Δώδεκα θα τιμηθούν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της περιφέρειας μέσω της τουριστικής καμπάνιας “Aegean Islands. Like No Other”, καθώς και ο κ. Δημήτρης Πειθής, ο “λόγιος του Τουρισμού”, συνιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ταξιδιωτικών Γραφείων Argo.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία FEDHATTA τίμησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού, σε επίσημο δείπνο, με την παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και σημαντικών προσωπικοτήτων του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024