Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ένωση των τουριστικών γραφείων πρέπει να κάνει μια κάθαρση!
Θεόδωρος Κασσίμης

Η ένωση των τουριστικών γραφείων πρέπει να κάνει μια κάθαρση!

Σε χθεσινή συνέντευξη του, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Θόδωρος Κασσίμης στην NET 105,8 στην εκπομπή `Μεσημβρινή Ραδιοεφημερίδα` αναφέρθηκε στο θέμα του τουριστικού γραφείου που άφησε στη Βιέννη περισσότερα από 200 άτομα, προτείνοντας ότι η ένωση των τουριστικών γραφείων θα πρέπει να προχωρήσει σε μια κάθαρση του κυκλώματος…

Σε χθεσινή συνέντευξη του, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Θόδωρος Κασσίμης στην NET 105,8 στην εκπομπή `Μεσημβρινή Ραδιοεφημερίδα` αναφέρθηκε στο θέμα του τουριστικού γραφείου που άφησε<...> στη Βιέννη περισσότερα από 200 άτομα, προτείνοντας ότι η ένωση των τουριστικών γραφείων θα πρέπει να προχωρήσει σε μια κάθαρση του κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσίμης είπε χαρακτηριστικά ότι “πιστεύω ότι πρέπει αυτό το κύκλωμα …γιατί έχουμε πάρα πολύ καλούς πράκτορες, έχουμε πολύ σοβαρά γραφεία και είναι αμαρτία 1-2 ανεύθυνοι να χαλάνε το όνομα του κλάδου. Γι` αυτό και εγώ θα προσφύγω αύριο και στην ένωσή τους να κοιτάξουν να κάνουν μία κάθαρση διότι δεν είναι δυνατόν να διαφημίζουν εκδρομές άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να τις υλοποιήσουν.”

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ευαγγέλου του Συνδέσμου των Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων της Ελλάδας (HATTA), διαπιστώσαμε ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει τέτοια θεσμική αρμοδιότητα αλλά ήδη έχει προβεί σε σύστημα διαπίστευσης των μελών του.

Συνεχίζοντας, ο κ. Κασσίμης τόνισε ότι “αν αυτό ήταν σε incoming, σε ανθρώπους που θα έρχονταν στην Ελλάδα αντιλαμβάνεσθε ότι η χώρα θα δυσφημίζετο. Δόξα τον Θεό πάντως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, τώρα είμαι βέβαιος, η κ. Πετραλιά η οποία είναι απόλυτη όσον αφορά την ποιότητα του τουρισμού θα προχωρήσει στα περαιτέρω.”

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν η ευθύνη ανήκει στο τουριστικό γραφείο που έκλεισε το πακέτο ο κ. Κασσίμης επιβεβαίωσε ότι εκεί ανήκει η ευθύνη αλλά πρόσθεσε ότι απ` ό,τι ψάξιμο κάναμε χθες μέχρι να μπορέσουμε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, ήταν ότι δεν είχε κλείσει αεροπλάνο για να τους γυρίσει πίσω.”… και έχουμε τώρα εμείς την απορία μας, τώρα ο κ. Κασσίμης ξεκίνησε το ψάξιμο για να δει τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024