Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης

Η Ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης

Στην ευρωπαϊκή του διάσταση έθεσε το θέμα της κρίσης του Κοσσυφοπέδιου ο Επίτροπος Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος για τον τουρισμό. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: “Θέλω να εκφράσω την έντονη ανησυχία μου […]

Στην ευρωπαϊκή του διάσταση έθεσε το θέμα της κρίσης του <Κ>Κοσσυφοπέδιο<.>υ ο Επίτροπος Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος για τον τουρισμό. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:
"Θέλω να εκφράσω την έντονη ανησυχία μου για την επίπτωση που έχει στην τουριστική βιομηχανία των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα της Ελλάδας και της Ιταλίας, αλλά και των υπολοίπων χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης, η συνεχιζόμενη κρίση και ο συνεχιζόμενος βομβαρδισμός στη Γιουγκοσλαβία.
Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο να αποφευχθεί χειροτέρευση της ήδη σοβαρά πληγμένης τουριστικής βιομηχανίας.
Πολύ δε περισσότερο, όταν αναγνωρίζεται από όλους ανεξαιρέτως η καθοριστική συμβολή του τουρισμού στη δημιουργία εκατομμυρίων νέων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη. Και, όπως είναι γνωστό, για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Θα 'θελα να καλέσω μία ακόμη φορά όλες τις πλευρές να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να βρεθεί μία ειρηνική και σταθερή πολιτική λύση. Η συνεχιζόμενη κρίση βλάπτει όλες τις χώρες της περιοχής".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024