Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ καμπάνια ξεκινάει το 2004 με χρήματα του 2005

Η καμπάνια ξεκινάει το 2004 με χρήματα του 2005

Για άλλη μια φορά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο Ζάππειο Μέγαρο κατά τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σε παράγοντες του τουρισμού και δημοσιογράφους διαβεβαίωσε ότι η διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού θα ξεκινήσει…

Για άλλη μια φορά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στο Ζάππειο Μέγαρο κατά<...> τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σε παράγοντες του τουρισμού και δημοσιογράφους διαβεβαίωσε ότι η διαφημιστική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ, στις αρχές Νοεμβρίου. Ο υπουργός θέλησε να διαλύσει τις αμφιβολίες που πλανώνται σχετικά με το κατά πόσο έχει εξασφαλιστεί το κονδύλι των 30 εκατ. ευρώ που έχει αναγγείλει για τη διαφήμιση τονίζοντας ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόλυτα εξασφαλισμένα από τον προϋπολογισμό του 2004 είναι τα πρώτα 7 εκατ. ευρώ που θα κοστίσει το δημιουργικό και το “media plan”, αλλά τα υπόλοιπα χρήματα αναμένεται να προκύψουν από τον προϋπολογισμό του 2005, άσχετα αν η καμπάνια θα αρχίσει να «τρέχει» μέσα στο 2004.

Εν τω μεταξύ εχθές ανοίγονταν οι προσφορές για το διαγωνισμό που θα οδηγήσει στην επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει το δημιουργικό και το “media plan” και εντός περίπου δεκαημέρου αναμένεται η επιτροπή να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Να σημειώσουμε ότι το κώλυμα που είχε προκύψει από τα χρέη ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε δημιουργήσει ο ΕΟΤ σε εταιρίες που είχαν αναλάβει τις προηγούμενες καμπάνιες ξεπεράστηκε τελικά εξοφλώντας πρόσφατα το πρώτο ήμισυ του χρέους, ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να εξοφληθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο υπουργός με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού παρουσίασε τη νέα στρατηγική καθώς και τη νέα αντίληψη για τον Τουρισμό στη χώρα μας και ο υφυπουργός Αναστάσιος Λιάσκος παρουσίασε το νέο νομοσχέδιο για τον τουρισμό που εγκρίθηκε από την Βουλή των Ελλήνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024