Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Marketing Greece επίσημος χορηγός του κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας 'Fashion on Screen'
Τουριστικό Marketing

Η Marketing Greece επίσημος χορηγός του κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας 'Fashion on Screen'

Το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ μόδας στην Ελλάδα 'Fashion on Screen' διοργανώνεται από το 'Fashion Workshop by Vicky Kaya΄, με την υποστήριξη της Marketing Greece.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα του “Fashion on Screen”, του πρώτου κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από το Fashion Workshop by Vicky Kaya με την υποστήριξη της Marketing Greece. Celebrities, δημοσιογράφοι μόδας, bloggers και φωτογράφοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική επιλογή ταινιών μόδας υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σχεδιαστή κουστουμιών, φωτογράφου και blogger Filep Motwary, στο νέο ανανεωμένο Screening Room του Nixon.

Για τέσσερις μέρες, έως τις 16 Νοεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν ταινίες που συνοψίζουν το νόημα της βιομηχανίας της μόδας και αποτυπώνουν την επιρροή της στο κινηματογράφο, αλλά και στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα.

H Marketing Greece στοχεύοντας στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας μέσω της αφήγησης συναρπαστικών ιστοριών για την Ελλάδα και των εμπειριών που κρύβει στους επισκέπτες, στηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες που αποκαλύπτουν μια διαφορετική πλευρά της ελληνικής δημιουργικότητας μέσα από τη μόδα, την τέχνη και τον κινηματογράφο.

O κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής της Marketing Greece ανέφερε σχετικά: “Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο, νέες εικόνες. Κάθε ενέργεια που προβάλει τη χώρα μας σε διαφορετικό πλαίσιο και στοχεύει στην ανάδειξή της ως κορυφαίο προορισμό που έχει να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον επισκέπτη θα μας βρίσκει αρωγούς. Το ‘Fashion on Screen’ μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε την Αθήνα ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη με έντονα πολιτισμικά στοιχεία και καλλιτεχνικό χαρακτήρα”.

Η κα Βίκυ Καγιά εκπροσωπώντας το Fashion Workshop by Vicky Kaya, δήλωσε: “Η μόδα είναι παντού, έχει να κάνει με τις ιδέες και τον τρόπο που ζούμε, μας αφορά και μας επηρεάζει σε τομείς που ίσως δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Μέσω του πρώτου κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας προσκαλούμε το κοινό να ανακαλύψει τη μόδα μέσα από μια διαφορετική διαδρομή και τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια Ελλάδα διαφορετική, σύγχρονη και γεμάτη στυλ”.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ.: Γιώργος Σατσίδης, Βίκυ Καγιά, Ευάγγελος Κλέτσας, PR Manager Marketing Greece, και Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής Marketing Greece.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024