Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο
Ξενοδοχία

Η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε η 'Έρευνα για τον Επαγγελματικό Κλάδο των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος'που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 23η Αυγούστου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Iberostar Creta Panorama στο Ρέθυμνο.

Αρχικά, ο πρόεδρος, κ. Δημήτρης Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Ο κ. Ερρίκος Παπανίκος και ο γιος του κ. Αλέξανδρος Παπανίκος παρουσίασαν τη λύση “Reputize” και τις νέες εφαρμογές της, προσφέροντας μερικές από αυτές για τα μέλη του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και διευθυντής των Avra Hotels Collection, τους ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον υπουργό και τον υφυπουργό τουρισμού.

Ακολούθησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Δημήτρης Κούτουλας, παρουσιάζοντας την “Έρευνα για τον Επαγγελματικό Κλάδο των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος” που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ο κ. Κούτουλας παρουσίασε ακόμη και το κομμάτι της αγοράς που αφορά στα Boutique Hotels.

Έπειτα, ο κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου ενημέρωσε για την πορεία της τουριστικής σεζόν. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για την εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος στην Κύπρο και για διάφορα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Ακολούθησε δείπνο, προσφορά του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024