Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Νομαρχία Λάρισας αποφάσισε επιθετική τουριστική προβολή του νομού
Προσαρμοσμένη στη διεθνή οικονομική κρίση η φέτινή τουριστική πολιτική της Ν. Λάρισας

Η Νομαρχία Λάρισας αποφάσισε επιθετική τουριστική προβολή του νομού

Με δεδομένο ότι η χρονιά προμηνύεται δύσκολη, η Νομαρχία Λάρισας αποφάσισε να κινηθεί επιθετικά με συμμετοχή της σε εκθέσεις χωρών, από τις οποίες προσδοκάται έλευση τουριστών, αλλά και μεγάλο βάρος στην εσωτερική αγορά που…

Με δεδομένο ότι η χρονιά προμηνύεται δύσκολη, η Νομαρχία Λάρισας αποφάσισε να κινηθεί επιθετικά με συμμετοχή της σε εκθέσεις χωρών, από τις<...> οποίες προσδοκάται έλευση τουριστών, αλλά και μεγάλο βάρος στην εσωτερική αγορά που εκτιμάται ότι φέτος θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην τουριστική κίνηση του νομού.

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής αποφασίστηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό εκθέσεων, που στόχο θα έχει την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Νομού σε πανελλαδικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Για το εξωτερικό αποφασίστηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας στις ακόλουθες εκθέσεις:

Στη Βιέννη από 15 έως 18 Ιανουαρίου ( έκθεση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία), στην Πράγα από 5 έως 8 Φεβρουαρίου, στο Βελιγράδι από 26 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου, στη Βουδαπέστη από 26 Φεβρουαρίου έως και 1 Μαρτίου, στο Βερολίνο από 11 έως 15 Μαρτίου, στη Μόσχα από 18 Μαρτίου έως και 21 Μαρτίου ή εναλλακτικά στην Αγία Πετρούπολη από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου (στο πλαίσιο του θρησκευτικού τουρισμού), στη Νάπολη από 3 έως 5 Απριλίου και στο Πόζναν της Πολωνίας από 21 έως 24 Οκτωβρίου.

Αντιστοίχως, όσον αφορά στην προβολή του νομού στο εσωτερικό της χώρας η Νομαρχία Λάρισας θα συμμετάσχει στην έκθεση “Πανόραμα” στην Αθήνα από τις 7 έως και τις 10 Μαΐου και στη “Φιλοξένια” στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο.

Για τη φετινή χρονιά η Νομαρχία Λάρισας στοχεύει να συνεχίσει, αλλά και να διευρύνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Θεσσαλίας, μια προσπάθεια που υλοποιείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και έχει αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Νομαρχία Λάρισας, μέσα στη γενικότερη οικονομική κρίση που πλήττει πολλά κοινωνικά στρώματα, ρίχνει ειδικά τη φετινή χρονιά το βάρος της στον εσωτερικό τουρισμό. Προτίθεται μάλιστα να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα και μέσα από ενέργειες και δράσεις να εξαντλήσει τις προσπάθειες της προκειμένου να στηριχθεί ο τουρισμός του νομού και να ενισχυθούν οι επαγγελματίες του χώρου από τυχόν οικονομικές απώλειες που θα έχουν από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Μέσα από σειρά μεγάλων έργων υποδομής που έχει κατασκευάσει προσπαθεί να προβάλλει το Νομό και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τουριστών.

Παράλληλα, τη φετινή χρονιά θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Νομαρχία Λάρισας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νομού όπως η εκδήλωση “Με Θέα στο Αιγαίο”, που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε πλήθος κόσμου στα παράλια του νομού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024