Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Νομαρχία Λάρισας συμμετέχει στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου
Το νομό εκπροσωπεί ο νομάρχης κ. Λ. Κατσαρός με στελέχη της νομαρχίας

Η Νομαρχία Λάρισας συμμετέχει στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου συμμετέχει και φέτος η Νομαρχία Λάρισας. Η έκθεση ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 15 Μαρτίου. Η Νομαρχία Λάρισας συμμετέχει και τη […]

Στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου συμμετέχει και φέτος η Νομαρχία Λάρισας. Η έκθεση ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου και<...> ολοκληρώνεται στις 15 Μαρτίου. Η Νομαρχία Λάρισας συμμετέχει και τη φετινή χρονιά με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Στη φετινή ITB Berlin το νομό Λάρισας εκπροσωπεί ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός με στελέχη της νομαρχίας. Στο χώρο του περιπτέρου της Νομαρχίας Λάρισας θα διατίθεται στους επισκέπτες έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό στα ελληνικά, αλλά και τα γερμανικά, μέσω του οποίου προβάλλονται ιδιαίτερα τα παράλια του νομού, αλλά και τα βουνά με πρώτο τον Όλυμπο, καθώς επίσης και τα αρχαιολογικά του μνημεία.

Η Νομαρχία Λάρισας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τουρισμό από τη Γερμανία, καθώς πλέον πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου πτήσεις τσάρτερ από και προς τις γύρω χώρες, γεγονός που καθιστά πιο εύκολη την μετάβαση των επισκεπτών στο νομό Λάρισας και κατ’επέκταση και στα παράλια του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024