Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Νομαρχία Ρεθύμνου συμμετείχε στην προβολή της Ελλάδας στα Harrods
Η Κρήτη στο Λονδίνο

Η Νομαρχία Ρεθύμνου συμμετείχε στην προβολή της Ελλάδας στα Harrods

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετείχε και φέτος στην καμπάνια προβολής του ελληνικού τουρισμού στο βρετανικό πολυκατάστημα Harrods. Η εν λόγω καμπάνια διοργανώνεται από την εταιρεία C&L Media Ltd., – η οποία ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό στα Harrods το μήνα…

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετείχε και φέτος στην καμπάνια προβολής του ελληνικού τουρισμού στο βρετανικό<...> πολυκατάστημα Harrods. Η εν λόγω καμπάνια διοργανώνεται από την εταιρεία C&L Media Ltd., – η οποία ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό στα Harrods τον μήνα Φεβρουάριο 2009,- την περίοδο μετά τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και περίοδο εκπτώσεων (26/12/2009 – 23/01/2010).

Στην καμπάνια εκτός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου συμμετέχουν επίσης η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, η Νομαρχία Λασιθίου, η Νομαρχία Χανίων, η Νομαρχία Μαγνησίας, η Νομαρχία Μεσσηνίας, ο Δήμος Κω, ο Δήμος Λαγανά και η Costa Navarino σε 12 κεντρικές βιτρίνες επί της Brompton Road.

Επιπλέον, δύο ακόμη “ζωντανές” εκθεσιακές βιτρίνες λειτουργούν με προσωπικό στην κύρια πρόσοψη του κτιρίου Harrods αναπαριστώντας παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό και αρχαίο ελληνικό θέατρο. Η ανταπόκριση των επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, υπήρξε εντυπωσιακή από τις πρώτες κιόλας ημέρες της καμπάνιας, όταν εκατοντάδες σταματούσαν στις ζωντανές βιτρίνες για να πάρουν πληροφορίες και να δώσουν τα συγχαρητήριά τους για την διοργάνωση.

Η προβολή της Ελλάδας και του Νομού Ρεθύμνου στα Harrods θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου 2010.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024