Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Σάμος στοχεύει στον τουρισμό από την Βόρειο Ελλάδα

Η Σάμος στοχεύει στον τουρισμό από την Βόρειο Ελλάδα

Την ανάγκη προβολής και χάραξης τουριστικής στρατηγικής σε επτά πόλεις της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με απώτερο στόχο την προσέλκυση Ελλήνων τουριστών στα νησιά του νομού Σάμου, συζήτησαν και αποφάσισαν […]

Την ανάγκη προβολής και χάραξης τουριστικής στρατηγικής σε επτά πόλεις της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με απώτερο στόχο την προσέλκυση Ελλήνων τουριστών στα νησιά του<...> νομού Σάμου, συζήτησαν και αποφάσισαν τα μέλη του Οργανισμού Τουρισμού της ΝΑ Σάμου (ΟΤΟΝΑΣ), κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

Επίσης, αποφασίστηκε η συνάντηση με τοπικούς φορείς ανά δήμο, με στόχο την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και μελέτη των προβλημάτων τους, καθώς και η διοργάνωση ημερίδας μέσα στο μήνα Μάιο, ώστε να αποφασιστεί από όλους τους φορείς η δυνατότητα επιβολής ανταποδοτικού τουριστικού τέλους ή τέλους διαφήμισης από τη ΝΑ Σάμου, καθώς και ο τρόπος επιβολής του.

Εξάλλου, ο ΟΤΟΝΑΣ θα συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση (ΙΤΒ) Βερολίνου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12-16 Μαρτίου, σε περίπτερο της περιφέρειας Β. Αιγαίου, καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τουρισμού με περίπτερο δέκα τετραγωνικών μέτρων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Αρεως, από 19-22 Αυγούστου 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023