Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ΣΕΕΔΔΕ καταγγέλει το κλείσιμο της Ακρόπολης
Επιπλέον επιπτώσεις στις ήδη καταγεγραμμένες απώλειες

Η ΣΕΕΔΔΕ καταγγέλει το κλείσιμο της Ακρόπολης

Το κλείσιμο της Ακρόπολης από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στο πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας τους, καταγγέλλει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ)…

Το κλείσιμο της Ακρόπολης από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στο<...> πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας τους, καταγγέλλει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ).

“Στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού `βάζουν λουκέτο` στην είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης ζητώντας, δικαίως, την εξόφληση των δεδουλευμένων τους, παράλληλα, όμως, γυρίζοντας την πλάτη στους λιγοστούς τουρίστες, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.

Σε μία κρίσιμη για τον ελληνικό τουρισμό τουριστική περίοδο, ο αποκλεισμός του Ιερού Βράχου αποτελεί τον πλέον απαράδεκτο τρόπο διαμαρτυρίας, με επιπλέον επιπτώσεις στις ήδη καταγεγραμμένες απώλειες, που έχουν αποτυπωθεί στις αφίξεις, τις διανυκτερεύσεις, αλλά κυρίως στα τουριστικά έσοδα”.

“Η ΣΕΕΔΔΕ”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “σέβεται τα αιτήματα των εργαζομένων, όμως σε μία τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο για τον τουρισμό μας ζητάει μεγαλύτερη κατανόηση και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα να αναλογιστούν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και τούτη την ύστατη ώρα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024