Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ υπουργός Τουρισμού στην World Travel Market
World Travel Market

Η υπουργός Τουρισμού στην World Travel Market

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη World Travel Market η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών, μέλη της ελληνικής παροικίας, αλλά και με εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012, για το Λονδίνο, προκειμένου να επισκεφθεί την παγκόσμια έκθεση τουρισμού World Travel Market 2012, που αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την  τουριστική βιομηχανία και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό εκθετών από όλο τον κόσμο. Η υπουργός Τουρισμού θα συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Νίκο Καραχάλιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση. Επίσης θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών, μέλη της ελληνικής παροικίας, αλλά και με εκπροσώπους διεθνών μέσων ενημέρωσης (CNN, CNBC, Bloomberg, Euronews, Breaking news, Independent). Θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024