Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙάπωνες τουριστικοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Ιάπωνες τουριστικοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται στο διάστημα από τις 3 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου υψηλόβαθμη αποστολή της ιαπωνικής Keidanren (Ιαπωνικός Σύνδεσμος Οικονομικών Οργανισμών), η οποία και θα αποτελείται από 14 […]

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται στο διάστημα από τις 3 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου υψηλόβαθμη αποστολή της ιαπωνικής Keidanren<...> (Ιαπωνικός Σύνδεσμος Οικονομικών Οργανισμών), η οποία και θα αποτελείται από 14 μέλη, υπό την ηγεσία του κ. Χιρομάσα Γιονεκούρα, προέδρου της Sumitomo Chemical αντιπρόεδρο της Keidanren και προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της.

Στην αποστολή, που θα έχει επαφές με κυβερνητικά στελέχη, αλλά και παραγωγικούς φορείς της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνονται και τουριστικοί επιχειρηματίες από αεροπορικές εταιρίες.

Στην Ιαπωνία, ο Keidanren είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οικονομικών οργανώσεων και επιχειρήσεων, με ισχυρή επιρροή στα οικονομικά δρώμενα της χώρας αποτελούμενη από 1.326 εταιρίες – μέλη και 178 επιτροπές, κατά περιοχή ή κατά τομέα οικονομικής δραστηριότητας.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, οι ιαπωνικές εταιρίες ενδιαφέρονται να επεκταθούν περισσότερο στη διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση των 25 μελών που σήμερα αποτελεί μια ενοποιημένη αγορά 450 εκατομμυρίων και η Ελλάδα κατέχει κεντρικό ρόλο στο χώρο των Βαλκανίων ως η μοναδική χώρα – μέλος της Ε.Ε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024