Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗΑΤΤΑ: Είναι εύκολο να αλλάξει η εικόνα της Ελλάδας
Υποδοχή 7.000 τουριστών κρουαζιερόπλοιων στο Κατάκωλο

ΗΑΤΤΑ: Είναι εύκολο να αλλάξει η εικόνα της Ελλάδας

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου, με την έλευση τριών κρουαζιεροπλοίων στο Κατάκωλο, 7.000 τουρίστες θα επισκεφθούν την Αρχαία Ολυμπία και όλες τις γύρω περιοχές. Όπως αναφέρει ο HATTA, η “Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας”, ο όμιλος των Ηλείων για τον πολιτισμό και…

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου, με την έλευση τριών κρουαζιεροπλοίων στο Κατάκωλο, 7.000 τουρίστες θα επισκεφθούν την Αρχαία Ολυμπία<...> και όλες τις γύρω περιοχές.

Όπως αναφέρει ο HATTA, η “Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας”, ο όμιλος των Ηλείων για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη, άδραξε στην κυριολεξία την ευκαιρία και διοργάνωσε μια γιορτή στην παραλία, καλώντας όλες τις τοπικές αυτοδιοικήσεις, τους τοπικούς συλλόγους, τους επαγγελματίες των γύρω περιοχών, καθώς και τα ξενοδοχεία, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα.

“Ο ΗΑΤΤΑ στηρίζει αυτή τη γιορτή του εθελοντισμού με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ευελπιστούμε ότι αυτή η έμπρακτη `Καλημέρα`, μαζί με τα λουλούδια, τα παραδοσιακά προϊόντα και τα χορευτικά συγκροτήματα, θα δημιουργήσει τις άριστες συνθήκες που επιθυμούμε για να αλλάξει επιτέλους η σκοτεινή και μίζερη εικόνα της χώρας μας που προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να αποδιοργανώσει τον τουρισμό μας.

Και επειδή πρόκειται πραγματικά για μια έκφραση εθελοντών πολιτών που αγαπούν τον τόπο τους, είμαστε αισιόδοξοι ότι τέτοιες κινήσεις θα επαναληφθούν και σε άλλα σημεία της Ελλάδας. Το έχουμε ξαναπεί και το πιστεύουμε: Εμείς οι ίδιοι θα αλλάξουμε την εικόνα της χώρας μας!

Μπράβο στην `Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας`. Ο ΗΑΤΤΑ θα βρίσκεται πάντα κοντά σε παρόμοιες προσπάθειες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024