Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΙδιαίτερα αισθητή η παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση ITF της Ρουμανίας

Ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία της Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση ITF της Ρουμανίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κ.Μ, που προβλέπει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού […]

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κ.Μ, που προβλέπει ένα ολοκληρωμένο<...> πρόγραμμα τουριστικής προβολής κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITF του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.

Μάλιστα, η πολύ καλή παρουσία της εκεί επιβεβαιώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από μέρους των διοργανωτών, σε ειδική τελετή για την ποιότητα της συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση.

Επισημαίνεται ότι η περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο, όπου πρόβαλε τους τουριστικούς πόρους των επτά νομών της και ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή τόσο των εκπροσώπων των επτά Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, όσο και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων της περιοχής.

Στη διάρκεια της έκθεσης διανεμήθηκε, επίσης, και έντυπο τουριστικό υλικό στη ρουμανική γλώσσα, με αποτέλεσμα η Περιφέρεια να αποσπάσει πολύ ευνοϊκά σχόλια όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τη διοργανώτρια εταιρία “ROM-EXPO”, ο πρόεδρος της οποίας απένειμε και την τιμητική πλακέτα.

Να σημειωθεί, κιόλας ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε και “workshop”, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες και Ρουμάνους επιχειρηματίες να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές συνεργασία τους στον τουριστικό τομέα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024