Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΊδρυση Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαγειρικής

Ίδρυση Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαγειρικής

Γενική Συνέλευση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chefs Club) πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens, κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για το κλάδο των Ελλήνων chef και […]

Γενική Συνέλευση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chefs Club) πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο<...> Athenaeum InterContinental Athens, κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για το κλάδο των Ελλήνων chef και της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Κατά τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε αρχικά η ίδρυση Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαγειρικής, η οποία, μόλις πρόσφατα, κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο Φεστιβάλ Μεσογειακής Διατροφής της Κωνσταντινούπολης. Επίσης συζητήθηκε η διοργάνωση ημερίδων αναφορικά με την παχυσαρκία σε συνεργασία με άλλους αρμόδιους φορείς, καθώς και η καθιέρωση μιας `ημέρας γεύσης`, με τη συμμετοχή των μελών της Λέσχης. Τέλος, αποφασίστηκε η συμμετοχή της Λέσχης σε παγκόσμιους διαγωνισμούς μαγειρικής, η υποστήριξη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και μικροπαραγωγών, καθώς επίσης και η πραγματοποίηση διαγωνισμών μαγειρικής σε όλη τα μέρη της Ελλάδας.

Σχετικά με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chefs Club) έχει ιδρυθεί εδώ και δώδεκα χρόνια και μέλη της είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες chef. Βασικός σκοπός της Λέσχης είναι η διατήρηση και διάδοση της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023