Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙκανοποιημένος ο Νομάρχης Καβάλας από τη συμμετοχή της Νομαρχίας στη Philoxenia

Ικανοποιημένος ο Νομάρχης Καβάλας από τη συμμετοχή της Νομαρχίας στη Philoxenia

Ιδιαίτερα καλή κρίθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Καβάλας στην 20ή διεθνή έκθεση τουρισμού `Philoxenia`, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Νομάρχης […]

Ιδιαίτερα καλή κρίθηκε η συμμετοχή της Νομαρχίας Καβάλας στην 20ή διεθνή έκθεση τουρισμού<...> `Philoxenia`, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νομάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής, υποδέχτηκε τους επισκέπτες του περιπτέρου, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη σημασία που αποδίδει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας στον τομέα της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της περιοχής. Βαθύτατα ικανοποιημένος από το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την προσπάθεια προβολής του νομού μέσα στο πλαίσιο Philoxenia 2004 καθώς και την αισιοδοξία του για το άμεσο μέλλον.

“Η 20η Philoxenia, παρά τη διεθνή κρίση στον τομέα του τουρισμού που χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε, διατηρεί την ποιότητα, τα μεγέθη, και τη δυναμική της”, δήλωσε με έμφαση ο Νομάρχης Καβάλας, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία ότι η νέα τουριστική χρονιά θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη για το Νομό, όσον αφορά στην προσέλευση αλλοδαπών και ελλήνων επισκεπτών”.

Στο πλαίσιο των ποικίλων εκδηλώσεων της 20ης Philoxenia ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται από την Νομαρχία Καβάλας η διάκριση – έπαινος –, που δόθηκε από την Κριτική Επιτροπή της `Helexpo`, (Ελληνικός Οργανισμός Διεθνών Εκθέσεων), για την ολοκληρωμένη, λειτουργικά και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024