Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗλεκτρονική πρωτοπορία από το Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού της Κω

Ηλεκτρονική πρωτοπορία από το Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού της Κω

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού της Κω πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία του επίσημου καναλιού προβολής του στο www.youtube.com (www.youtube.com/user/KosOfficialChannel). Το κανάλι έχει δημιουργηθεί με σκοπό την προώθηση του νησιού, αναδεικνύει και […]

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού της Κω πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία του επίσημου καναλιού<...> προβολής του στο www.youtube.com (www.youtube.com/user/KosOfficialChannel). Το κανάλι έχει δημιουργηθεί με σκοπό την προώθηση του νησιού, αναδεικνύει και προβάλει με διάφορες συνεντεύξεις στους επισκέπτες την Κω. Έτσι σε άμεσο χρόνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τη γνώμη των τουριστών που ή βρίσκονται ήδη στο νησί ή το επισκέφθηκαν πολύ πρόσφατα.

Μεταξύ των βίντεο που μπορεί να δει κανεία σε αυτό το κανάλι είναι και συνεντεύξεις από εκπροσώπους των ξένων tour operators στο νησί όπως αυτό παρακάτω από τη συνέντευξη με την εκπρόσωπο της Hotelplan.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024