Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗμερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας στις ξενοδοχειακές μονάδες από την ΕΞΑΑ
Ημερίδες

Ημερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας στις ξενοδοχειακές μονάδες από την ΕΞΑΑ

Τα αποτελέσματα της καταγραφής της ενεργειακής κατανάλωσης σε 93 ξενοδοχειακές μονάδες που συμμετείχαν σε σχετική δράση της ΕΞΑΑΑ θα παρουσιαστούν στις 29 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της ημερίδας με τίτλο 'Εξοικονόμηση Ενέργειας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες – Μέθοδοι και Λύσεις'.

Η ΕΞΑΑΑ, στο πλαίσιο του έργου της προς τα ξενοδοχεία της Αθήνας, της Αττικής και του Αργοσαρωνικού ανέλαβε μια  ουσιαστική και ολοκληρωμένη πρωτοβουλία, με στόχο τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στον τομέα της ενέργειας.

Σε συνεργασία με μηχανολόγο – μηχανικό και μέσω εξειδικευμένου ερωτηματολογίου, έγινε η καταγραφή της ενεργειακής κατανάλωσης σε 93 ξενοδοχειακές μονάδες που συμμετείχαν στη δράση της Ένωσης για να εντοπιστεί το σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε μονάδα ενεργειακά. Στη συνέχεια, εξειδικευμένες και κορυφαίες στο είδος τους εταιρίες επεξεργάστηκαν ξεχωριστά κι ανώνυμα τις απαντήσεις του κάθε ξενοδοχείου και προσφέρουν συγκεκριμένες προτάσεις εξοικονόμησης, ανά κατηγορία ενδιαφέροντος.

Τα γενικά, αλλά και τα εξειδικευμένα αποτελέσματα / συμπεράσματα θα παρουσιαστούν από τις εταιρείες προμηθευτές και την ΕΞΑΑΑ την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και ώρες 10.00-15.00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre, κατά τη διάρκεια της ημερίδας με τίτλο “Εξοικονόμηση Ενέργειας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες – Μέθοδοι και Λύσεις”, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024