Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαινοτόμες εφαρμογές στην τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων

Καινοτόμες εφαρμογές στην τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων

Η αναζήτηση και εφαρμογή νέων ιδεών, που μπορούν να προσδώσουν στα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες των Ιονίων Νήσων μια προστιθέμενη αξία,ώστε να τα καταστήσουν πιο ανταγωνιστικά, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, […]

Η αναζήτηση και εφαρμογή νέων ιδεών, που μπορούν να προσδώσουν στα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες των Ιονίων Νήσων μια προστιθέμενη αξία,<...>ώστε να τα καταστήσουν πιο ανταγωνιστικά, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Λευκάδα, υπό τη προεδρεία του Γενικού Γραμματέα της ΠΙΝ (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων), κ. Σωτήρη Βόσδου.

Η ΠΙΝ προσπαθεί σε συνεργασία και με άλλους φορείς να υλοποιήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την ανεύρεση νέων και εφαρμόσιμων καινοτόμων ιδεών. Το πρόγραμμα αυτό συγχρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και έχει σαν στόχο την γενικότερη ανάπτυξη των Επτανήσιων ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα σε όλους τους τομείς. Θεωρώντας ότι ο τουριστικός τομέας είναι ο κατεξοχήν κύριος πόλος της οικονομικής ανάπτυξης των Ιόνιων Νησιών υπάρχει αισιοδοξία ότι η ενίσχυση μέσων και δραστηριοτήτων ανάπτυξης μέσω αυτής της προσπάθειας στον τουριστικό τομέα, η αξιοποίηση των ιστορικών και πολιτισμικών στοιχείων και η σωστή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας θα προσδώσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα Ιόνια Νησιά, καθώς και τη δυνατότητα στον επίδοξο επισκέπτη να δει τι προσφέρουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024