Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚάλεσμα του Β. Κικίλια σε Ισπανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας
Τουριστική πολιτική

Κάλεσμα του Β. Κικίλια σε Ισπανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας

Στην ενίσχυση της συνεργασίας στον τουριστικό τομέα με την Ισπανία και τις ισπανόφωνες χώρες αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού, σε εκδήλωση του Ελληνο-Ισπανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε χθες το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με θέμα τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Στην ομιλία του, ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες στηρίζονται και στον τρόπο ζωής των δύο λαών και αναφέρθηκε στις προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας της Ελλάδας στον τουριστικό τομέα, όχι μόνο με την Ισπανία, αλλά και με όλες τις ισπανόφωνες χώρες.

Ο κ. Κικίλιας απηύθυνε κάλεσμα στους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας και τόνισε ότι η βιωσιμότητα του τουρισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Τουρισμού, με στόχο να αποτελέσει η Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο γεύμα εργασίας συμμετείχαν ο πρέσβης της Ισπανίας στην Αθήνα Enrique Viguera Rubio, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Κόκκινος, ο εμπορικός ακόλουθος της Ισπανικής Πρεσβείας Jorge Andreu, καθώς και επιχειρηματίες και στελέχη ισπανικών και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και άλλους συναφείς κλάδους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023