Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαμπάνια του ΣΕΤΕ για τη γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού
ΣΕΤΕ

Καμπάνια του ΣΕΤΕ για τη γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού

Η 'Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού' του ΣΕΤΕ είναι ήδη 'στον αέρα' και θα παραμείνει έως τον Φεβρουάριο του 2013, αξιοποιώντας διαθέσιμα εργαλεία επικοινωνίας (print, online banners, newsletters, social media) σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας.

Η ιδέα της καμπάνιας “Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού” του ΣΕΤΕ στηρίζεται στο γεγονός πως η ελληνική γαστρονομία είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτική αναβάθμιση στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

“Αυτή η αγκινάρα μπορεί να προσελκύσει 500.000 επιπλέον τουρίστες”, “Αυτή η πεσκανδρίτσα μπορεί να φέρει 50.000 νέες θέσεις εργασίας” και “Αυτός ο χαλβάς μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 1 δισ. ευρώ” είναι τα βασικά μηνύματα της καμπάνιας, που στόχο έχει να καλέσει εταιρείες – χορηγούς να στηρίξουν το έργο και να επενδύσουν σε μια πολύ μεγάλη αγορά, που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Η καμπάνια θα είναι στον αέρα έως τον Φεβρουάριο του 2013, αξιοποιώντας διαθέσιμα εργαλεία επικοινωνίας (print, online banners, newsletters, social media) σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας.

Η καμπάνια ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου υποστηρίζεται από τους partners του ΣΕΤΕ, Aegean Airlines και Eurobank.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024