Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαKατάληψη στο Βελλίδειο από την Π.Ο.Ε.Σ.Ε.
Κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

Kατάληψη στο Βελλίδειο από την Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και τα προεδρεία των Σωματείων – Μελών της, πραγματοποίησαν κατάληψη στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης”, […]

Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και τα προεδρεία<...> των Σωματείων – Μελών της, πραγματοποίησαν κατάληψη στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης”, στη Θεσσαλονίκη, όπου λαμβάνουν μέρος οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. και μπροστά στο πάνελ των ομιλητών διαδήλωσαν για:

  • Να δηλώσουν την αγανάκτηση και την αγωνία των 120.000 Μελών για τον άδικο και παράνομο Δημοτικό Φόρο 2% & 5%, που παρά τη δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού (το Φεβρουάριο του 2004) για την κατάργησή του, 5 χρόνια μετά συνεχίζει να εισπράττεται.
  • Να καταγγείλουν τη διπροσωπία των Δημάρχων της χώρας που προεκλογικά τάζουν τα πάντα και μετεκλογικά γυρνούν την πλάτη και κατάσχουν τα σπίτια μας.

“Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση χτυπά τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις και ιδιαίτερα τον Κλάδο μας, οι δήμαρχοι συνεχίζουν να μας επιβαρύνουν με αυξήσεις των Δημοτικών Τελών και των Τελών Κατάληψης Πεζοδρομίων και Πλατειών μέχρι και 150%. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, η αντοχή μας έφτασε στα όριά της, το άδικο μας πνίγει, η αντίδρασή μας θα είναι σκληρή και απρόβλεπτη.

Ζητάμε:
– Την κατάργηση του άδικου και παράνομου Δημοτικού Φόρου 2% & 5%.
– Τη λήψη απόφασης από το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ για τη μη είσπραξη του Δημοτικού Φόρου για το έτος 2009.
– Την αναστολή των βεβαιώσεων και των κατασχέσεων για το έτος 2009.
– Καμία αύξηση των Δημοτικών Τελών για το έτος 2009.
– Ανάκληση των όποιων αυξήσεων ψηφίσθηκαν μέχρι σήμερα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024