Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαθολικό αίτημα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσ/νίκης – Πιερίας- Χαλκιδικής – Β. Σποράδων
Από κοινού παρουσίαση της πρότασης στα συναρμόδια υπουργεία

Καθολικό αίτημα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσ/νίκης – Πιερίας- Χαλκιδικής – Β. Σποράδων

Σε απόφαση για την από κοινού παρουσίαση στα συναρμόδια υπουργεία της πρωτοβουλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής – Βορείων Σποράδων κατέληξε η δεύτερη σύσκεψη για το […]

Σε απόφαση για την από κοινού παρουσίαση στα συναρμόδια υπουργεία της πρωτοβουλίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής – Βορείων Σποράδων<...> κατέληξε η δεύτερη σύσκεψη για το θέμα αυτό, που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συσκέψεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή του νομάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τωννΝομαρχιών, επιμελητηρίων και φορέων των ενδιαφερομένων περιοχών. Στη σύσκεψη η εταιρεία ICAP έθεσε τις παραμέτρους της οικονομοτεχνικής πρότασης -μελέτης του εγχειρήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των τεσσάρων τουριστικών περιοχών, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και με χρήση ταχύπλοων σκαφών.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο αντινομάρχης Πιερίας Νικόλαος Μπουρονίκος, ο Αντινομάρχης Τουρισμού της Νομαρχίας Χαλκιδικής Διονύσης Αριστοτελίδης, ο Α΄Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Νικόλαος Χουσουρίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής, η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης Μαριάννα Τσουλιά και ο Διευθυντής Προγραμματισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Απόστολος Γιάντσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024