Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚατσιφάρας: Το σχήμα των διοικούντων του τουρισμού είναι πολυμελές, αναποτελεσματικό και χωρίς στρατηγική

Κατσιφάρας: Το σχήμα των διοικούντων του τουρισμού είναι πολυμελές, αναποτελεσματικό και χωρίς στρατηγική

Μαθηματικό Τύπο αποτελεί” για τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο, “ο αριθμός των διοικούντων στον τουρισμό”, σύμφωνα με την εκπρόθεσμη απάντηση που έστειλε σε ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Απόστολος Κατσιφάρας

Μαθηματικό Τύπο αποτελεί” για τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο, “ο αριθμός των διοικούντων στον τουρισμό”<...>, σύμφωνα με την εκπρόθεσμη απάντηση που έστειλε σε ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Απόστολος Κατσιφάρας για το εάν ένας τόσο μεγάλος αριθμός διοικούντων (Υπουργός – Υφυπουργός – Γενικός Γραμματέας Υπουργείου – Ειδικός Γραμματέας Υπουργείου – Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. – Πρόεδρος Ε.Ο.Τ. – Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ο.Τ.) μπορεί να αποτελεί ευέλικτο σχήμα.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός χαρακτήρισε το ερώτημα `ρητορικό`, ενώ ο κ. Κατσιφάρας του υπενθύμισε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ., που έκαναν λόγο για ολιγομελή ευέλικτα σχήματα.

Ωστόσο, “ο κ. Λιάσκος αναπάντητη άφησε την ουσία της ερώτησης”, σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα, “που αφορούσε τη μη συγκρότηση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., ειδικά σε μια περίοδο που ο Ε.Ο.Τ. έχει να διαχειριστεί το μεγαλύτερο οικονομικό πακέτο στον τομέα της διαφήμισης, ενώ παραδέχθηκε ότι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

Ακόμα, “ο κ. Λιάσκος”, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Κατσιφάρα, “θέλοντας να αναδείξει το σημαντικό έργο της νέας ηγεσίας του Τουρισμού ανέφερε τη δημιουργία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο όμως ακόμα, σύμφωνα με το νέο νόμο και μετά από 10 μήνες διακυβέρνησης, δε μπορεί να λειτουργήσει αφού δεν έχουν εκδοθεί τα Προεδρικά Διατάγματα.

Τέλος, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ σχετικά δήλωσε ότι “μάλλον η νέα Κυβέρνηση βλέπει το δέντρο και έχει χάσει το δάσος. Το σχήμα των διοικούντων του τουρισμού είναι μεν πολυμελές αλλά αναποτελεσματικό και χωρίς στρατηγική, την ίδια στιγμή που η τουριστική οικονομία περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024