Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚέντρο πληροφόρησης επισκεπτών της Αθήνας επισκέφτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών της Αθήνας επισκέφτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Επίσκεψη σε ένα από τα κέντρα πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης, και πιο συγκεκριμένα σε αυτό που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος,πραγματοποίησε πρόσφατα η Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να […]

Επίσκεψη σε ένα από τα κέντρα πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης, και πιο συγκεκριμένα σε αυτό που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος,<...>πραγματοποίησε πρόσφατα η Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να αναδείξει το ελληνικό εθελοντικό πνεύμα.

Να υπενθυμιστεί ότι στη πόλη μας βρίσκονται επτά κέντρα πληροφόρησης σε κεντρικά σημεία, τα οποία είναι στελεχωμένα από εθελοντές του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες στους τουρίστες, τόσο για τις μετακινήσεις τους, όσο και για τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.

Η Δήμαρχος Αθηναίων συνομίλησε με εθελοντές και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εθελοντισμού με τον τίτλο `Συμμετέχω`. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Οργανισμό Νεολαίας και `Αθλησης του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη μεγάλης ελληνικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και αποτελεί συνέχεια ανάλογης κίνησης, που είχε με επιτυχία πραγματοποιηθεί πέρσι το καλοκαίρι, πριν και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Σε δηλώσεις της, η Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τα εξής: Το κίνημα του εθελοντισμού που από πολλούς στο παρελθόν αμφισβητήθηκε ότι θα μπορούσε να υπάρξει στην Ελλάδα, υπάρχει και είναι δυνατό. Μετά την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων οι εθελοντές της Αθήνας ξαναβγήκαν στους δρόμους. Bγήκαν εδώ στο κέντρο για να υποδεχθούν και να βοηθήσουν τους τουρίστες, ώστε να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Αθήνα. Έχουν βγει και στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Έχουμε μεγάλη ανταπόκριση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες εθελοντές της Αθήνας που με την παρουσία τους στηρίζουν την εικόνα μίας δυναμικής και φιλόξενης πόλης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024