Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΚίνδυνος ματαίωσης της μαρίνας της Σκιάθου

Κίνδυνος ματαίωσης της μαρίνας της Σκιάθου

Με στόχο την αποφυγή της ματαίωσης του έργου της μαρίνας στην Σκιάθο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, προσπαθεί να βρει μια λύση. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για […]

Με στόχο την αποφυγή της ματαίωσης του έργου της μαρίνας στην Σκιάθο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, προσπαθεί<...> να βρει μια λύση. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, ο νομάρχης, Ι. Πρίντζος παρουσίασε προτάσεις για να προχωρήσει το έργο, το οποίο παραμένει σε “τέλμα” εδώ και οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με όσα επισήμανε ο νομάρχης Μαγνησίας, οι προτάσεις που αναμένεται να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το έργο είναι οι ακόλουθες: Nα επανέλθει ο φάκελος με τη μελέτη στο υπουργείο Οικονομίας, η οποία έχει αναπροσαρμοστεί και από 11 έχει γίνει 7 εκατ. ευρώ και να αφαιρεθεί η κεντρική προβλήτα από την ευθύνη του επενδυτή. Ο επενδυτής να προχωρήσει στην κατασκευή της υπόλοιπης μαρίνας. H κεντρική προβλήτα να κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο και το κόστος της είναι 4 εκατ. ευρώ και με χρηματοδότηση ως έργο της Nομαρχίας είτε του Δήμου.

Όπως τόνισε ο κ. Πρίντζος, “πλέον έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει οριστικά με το έργο αυτό, από τη στιγμή που η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας δεν έδωσε στον επενδυτή τη χρηματοδότηση του 35%“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024