Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚινήσεις για ενίσχυση της επισκεψιμότητας Ισραηλινών στη Θεσσαλονίκη
Κοινή παρουσία Π. Γερουλάνου - Γ. Μπουτάρη στο Τελ Αβίβ

Κινήσεις για ενίσχυση της επισκεψιμότητας Ισραηλινών στη Θεσσαλονίκη

Κοινή επίσκεψη στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ πραγματοποίησαν χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Η προβολή των μοναδικότητας της Θεσσαλονίκης ως προορισμού αναδείχθηκε…

Κοινή επίσκεψη στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ πραγματοποίησαν χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης<...> κ. Γιάννης Μπουτάρης. Η προβολή των μοναδικότητας της Θεσσαλονίκης ως προορισμού αναδείχθηκε και τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, με αιχμή το “Σταυροδρόμι Πολιτισμών”.

Κατά τις συναντήσεις του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με tour operators, εταιρείες αερογραμμών και κρουαζιέρας διερευνήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της επισκεψιμότητας ισραηλινών στην περιοχή, μέσω απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, άφιξης κρουαζιερόπλοιων και διοργάνωσης ειδικών προγραμμάτων.

Ειδικότερα όσον αφορά στις εξελίξεις που δρομολογεί στο χώρο της κρουαζιέρας η άρση του καμποτάζ, συζητήθηκε η δυνατότητα αύξησης των στάσεων που κάνουν τα ισραηλινά κρουαζιερόπλοια και στα λιμάνια του Βόλου, της Ρόδου κ.λπ.

Στη συνέχεια ο κ .Γερουλάνος μετέβη στα Ιεροσόλυμα όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ`, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας Ισραήλ και την ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος των Ισραηλινών για τη χώρα μας. Ειδική αναφορά έγινε και στη δυνατότητα να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα από την Ελλάδα προς το Πανάγιο Τάφο, στο πλαίσιο του προσκηνηματικού τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023