Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚΥΚΛΟΣ: Ακόμα καμία απάντηση από το Υπουργείο Τουρισμού για τις καθυστερήσεις πληρωμής του 'Τουρισμός για Όλους'
Τουριστικά καταλύματα

ΚΥΚΛΟΣ: Ακόμα καμία απάντηση από το Υπουργείο Τουρισμού για τις καθυστερήσεις πληρωμής του 'Τουρισμός για Όλους'

Με καθυστερήσεις πληρωμής, το πρόγραμμα 'Τουρισμός για Όλους', αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού, χάνει την αξιοπιστία του, σημειώνει η Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΟΣ” κ. Αντώνης Καρατάσος ρωτά εκ νέου τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια (με κοινοποίηση στα 25 Σωματεία της Ομοσπονδίας) σχετικά με τις καθυστερήσεις πληρωμής του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”.

“Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση – ενημέρωση, στο από 24/11/21 υποβληθέν αίτημά μας. Με τέτοιες καθυστερήσεις πληρωμής, το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”, αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού, χάνει την αξιοπιστία του!”, σημειώνει ο κ. Καρατάσος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία είχε αναφέρει από τις 24 Νοεμβρίου ότι τα χρήματα που οφείλει το υπουργείο για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους 2020”, για διανυκτερεύσεις δικαιούχων που έγιναν το 2021, δεν έχουν πιστωθεί ακόμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που συμμετειχαν στο πρόγραμμα. “Οι επιχειρηματίες είναι ανάστατοι, καθώς αυτήν τη δύσκολη περίοδο, έχουν ήδη καταβάλει ΦΠΑ, τέλη παρεπιδημούντων και φόρο διαμονής, για έσοδα που ΔΕΝ έχουν εισπράξει, καθώς δεν έχουν τηρηθεί οι προθεσμίες εξόφλησης από πλευράς του υπουργείου. Ακόμη δεν έχει καν ζητηθεί η αποστολή στο υπουργείο από τα καταλύματα, των δικαιολογητικων για τις διανυκτερεύσεις Αυγούστου, Σεπτέμβρη, Οκτώβρη! Παρακαλούμε ενημερώστε μας”, ανέφερε τότε η ΚΥΚΛΟΣ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024