Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΛαφαζάνης: Η Ε.Ε. σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση εκβιάζει για το κλείσιμο της Ολυμπιακής
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά

Λαφαζάνης: Η Ε.Ε. σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση εκβιάζει για το κλείσιμο της Ολυμπιακής

Η απόφαση της Ε.Ε. να ξεκινήσει νέα έρευνα για ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί άλλον ένα ωμό εκβιασμό που αποσκοπεί να επισπεύσει διαδικασίες διάλυσης της Ολυμπιακής και πώλησης του νέου σχήματος «φαντάσματος» που θα προκύψει…

«Η απόφαση της Ε.Ε. να ξεκινήσει νέα έρευνα για ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή από το 2005 έως σήμερα, αποτελεί άλλον ένα ωμό εκβιασμό που αποσκοπεί να επισπεύσει διαδικασίες διάλυσης της Ολυμπιακής και πώλησης του νέου σχήματος «φαντάσματος» που θα προκύψει», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του<...> ΣΥΝ και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά σχολιάζοντας τη νέα έρευνα για κρατικές ενισχύσεις προς την Ολυμπιακή που ανακοίνωσε η Ε.Ε.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε θλιβερό το θέαμα μιας κυβέρνησης η οποία «ανέχεται, χωρίς αντιδράσεις, να εκτυλίσσονται αυτού του είδους τα άθλια παιχνίδια σε βάρος του εθνικού μας αερομεταφορέα, τα οποία υποκινούνται από εγχώριους και διεθνείς ανταγωνιστές του».

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ενημερώσει πλήρως τη βουλή για όλα τα οικονομικά δεδομένα της Ο.Α. και πρώτα απ’ όλα για τις συνολικές επιδικασμένες και διεκδικούμενες υποχρεώσεις του κράτους απέναντι στην εταιρεία. Είναι αδιανόητο σε μια φάση που η ΟΑ παρά τα φαινόμενα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, μηδενίζει το λειτουργικό της έλλειμμα και μπορεί με ένα ουσιαστικό σχέδιο ανασυγκρότησης να γίνει κερδοφόρα, η κυβέρνηση να συνεχίζει τις συκοφαντίες σε βάρος της και σε συμπαιγνία με τον κ. Μπαρό να δίνει προσχήματα για διάλυση και περιθωριοποίηση της εταιρείας», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024